Margot Verduin - Balansgroep
Margot Verduin02-1

Margot Verduin

Specialisaties: personal coaching, loopbaan coaching, teamcoaching, organisatiecoaching en executive coaching en incompany trainingen.

Doelgroep: Volwassenen en management

Werkgebied: straal van 50 km rondom Bennekom

Beschrijving van coach: Mijn naam is Margot Verduin,  partner in persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit ZonderMeer Coaching.

Ik richt mij vooral op de bewustwording en drijfveren en de verbinding tussen zakelijk en persoonlijk. Door deze bewustwording, verbinding en het verkrijgen van tools wordt het mogelijk om keuzes te maken en doelen te bereiken. Mijn kracht zit erin om mijn expertise in het bedrijfsleven (en dan vooral de kant van HR en werkgever) en mijn kennis en kunde als coach en trainer op zowel persoonlijk als zakelijk vlak met elkaar te verbinden.

Ik kom graag tot verdieping, de echte fundamentele vraagstukken die er toe doen, de onbewuste processen die individuen en teams drijven. En dit alles door een persoonlijke en respectvolle aanpak. Ik ga graag met jou verder waar je het alleen even niet meer weet of een zetje in de goede richting kan gebruiken.