• Waar staan wij voor
  • Ons team
  • Leslocaties
  • Kwaliteit en certificering

Waar staan wij voor?

Wij zien het als onze missie kwalitatief hoogwaardige en gedegen coachopleidingen aan te bieden, waarbij zowel aandacht is voor de professionele scholing tot coach als voor de persoonlijk ontwikkeling. Wij leiden mensen op tot vakkundige coaches, die expliciet modellen en instrumenten geleerd hebben en daarnaast in staat zijn een gelijkwaardige en inspirerende relatie aan te gaan met hun klanten.

Omdat je als coach zelf misschien wel het belangrijkste instrument bent, heb je een flinke dosis zelfkennis nodig. Het kunnen reflecteren op je professioneel handelen, inzicht in jouw plek als coach en regelmatig je eigen thema's in de ogen willen kijken, vormen daarmee een rode draad in al onze opleidingen. Als coach ben je nooit uitgeleerd.

Wat kenmerkt ons?

Een aantal in de praktijk beproefde waarden vormen een kwaliteitskeurmerk voor onze activiteiten. Je vindt ze terug in:
  • een open, persoonlijke benadering, waarin respect voor de eigenheid van ieder individu centraal staat,
  • een compleet aanbod met diepgang dat kwalitatief hoogwaardige opleidingen biedt, met mooie lesmappen, goede leslocaties en uitstekende begeleiding,
  • een dynamisch innovatieve aanpak, waarbij coachmethodieken toegankelijk en praktisch aangeboden worden. Leren met hoofd, hart en handen,
  • opleiders pur sang die met veel liefde hun kennis en kunde overbrengen op anderen die het vak willen leren.

Geschiedenis van Balansgroep

Balansgroep is in 2006 opgericht door Christine Bekkenkamp. Op dat moment waren er nog weinig goede opleidingen tot professioneel coach. Vanuit haar lange ervaring als coach en haar passie om het vak over te brengen aan anderen, ontstond de Balansgroep. Samen met anderen bouwde zij een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor coaches: Opleiding Allround Coach.

In 2010 ontving deze opleiding als een van de eerste opleidingen in Nederland de internationale EMCC-NOBCO Practitioner accreditatie en de Post-HBO accreditatie. Daarna heeft Christine de Balansgroep tot bloei gebracht door meer geaccrediteerde opleidingen toe te voegen aan het palet zoals de opleiding Organisatiecoach, de opleiding Vitaliteitscoach en de opleiding Stress & Burnout Coach.

Inmiddels is de Balansgroep uitgegroeid tot een bekend opleidingsinstituut voor professionele coaching met leslocaties in Zwolle, Amsterdam, Utrecht en Den Bosch.

Ons teamChristine Bekkenkamp

Christine Bekkenkamp

Trainer / directeur

Bekijk profiel
Christine is eigenaar/directeur van Balansgroep. Zij is Balansgroep gestart in 2006, op basis van haar lange ervaring als zelfstandig coach. Zowel als vitaliteitscoach, loopbaancoach, personal coach als relatiecoach. Daarnaast is Christine docent van de opleiding Vitaliteitscoach en de opleiding Relatiecoach.

Achtergrond

"Na een aantal jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik een jaar gereisd om uit te zoeken wat ik echt wilde. Dat bleek te zijn het begeleiden van mensen naar bloei. Na diverse coachopleiding gevolgd te hebben, ben ik mijn bedrijf als coach/trainer gestart."

Quote

"Van hard naar hart, van moet naar moed."
Bregje Verschaeren

Bregje Verschaeren

Trainer

Bekijk profiel
Bregje is trainer bij de opleiding Allround Coach van Balansgroep. Sinds 2015 is Bregje eigenaar van CoachPraktijk Twente. Ze werkt als loopbaancoach, personal coach en trainer.

Achtergrond

"Jaren wist ik dat ik met mensen wilde werken, maar hoe en wat? Daar had ik geen idee van. Ik ben afgestuurd als journalist, ben intercedent geweest, heb marketing en communicatiewerkzaamheden gedaan. Een aantal jaren geleden woonde ik voor een paar jaar in Australië. Een prachtige tijd waar ik ook de ruimte had na te denken over wat ik nou eigenlijk wilde doen. Dat werd coaching, een weloverwogen keuze waar ik nog iedere dag heel blij mee ben. Ik heb me nog in Australië ingeschreven voor de opleiding Allround Coach."

Mijn talent als trainer

"Als docent ben ik enthousiast, gedreven en gepassioneerd in mijn vak. Ik ben optimistisch en enthousiast en weet daardoor een prettige sfeer te creëren waarin groei en ontwikkeling bovenaan staan."

Quote

"Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent."
Gabriëlle Kiefmann

Gabriëlle Kiefmann

Trainer

Bekijk profiel
Gabrielle is trainer bij de opleiding Allround Coach van Balansgroep. Sinds 2015 is Gabrielle zelfstandig ondernemer en eigenaar van Coachpraktijk Achterhoek.

Achtergrond

"Ik werkte al meer dan 25 jaar als leerkracht in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik heb bij de Balansgroep de opleiding Allround Coach gevolgd."

Mijn talent als trainer

"Als trainer help ik cursisten te leren door hen te inspireren en te ondersteunen. Enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat is wat ik zelf ervaar en wat ik in mijn werk als trainer wil bereiken."

Quote

"Talent is een grondstof die toeneemt bij gebruik."
Gerdien Keizer

Gerdien Keizer

Trainer

Bekijk profiel
Gerdien is trainer bij de opleiding tot Allround coach bij Balansgroep. In 2018 heeft ze haar eigen coachpraktijk Stroming en Groei succesvol neergezet. Gerdien coacht op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, eigenwaarde- en zelfvertrouwen, loopbaancoaching en mentale coaching voor sporters.

Achtergrond

"Mijn eigen loopbaan is gestart als verpleegkundige. Later kinderverpleegkundige. Met veel inzet en plezier heb ik dit werk mogen doen. En zag daarin steeds meer hoe belangrijk coaching is als ondersteuning van herstelprocessen. Ook binnen synchroonzwemmen hield ik met bezig met coaching. Zowel op recreatief- als op topniveau.
Zo maakte dit dat ik in 2018 startte met een eigen coachpraktijk. En de opleiding tot Allround coach bij Balansgroep met veel enthousiasme afgerond heb. Deze toolbox heeft me zoveel verder geholpen mijn coaching te professionaliseren."

Mijn talent als trainer

"Mijn drijfveer is dat anderen hun beste talent en kwaliteiten in zich naar boven halen. Door een veilig en open leerklimaat te creëren lukt dit. Ik ben een enthousiaste trainer die met passie dit mooie coachvak over brengt."

Quote

"De weg door de jungle is de weg naar de beste versie van jezelf"
Helga Wilpshaar

Helga Wilpshaar

Trainer

Bekijk profiel
Helga Wilpshaar heeft een eigen coachpraktijk in Veenendaal (CenTalent Coaching & Talentmanagement) en is werkzaam als Life- en loopbaancoach. Ze is verbonden aan Balansgroep als co-trainer en studiecoach bij de Registeropleiding tot professioneel coach.

Achtergrond

"Na de middelbare school ben ik naar het buitenland vertrokken en heb ik in diverse landen gewoond en gewerkt. Het leukste vond ik het werken met mensen met allerlei verschillende achtergronden. Eenmaal terug in Nederland ben ik in het HR-werkveld aan de slag gegaan, zowel in ondersteunende als adviserende functies. Ook in dit vakgebied trokken mij de mensgerichte taken, zoals het coachen van medewerkers en teams, het meest. Ik kijk graag naar de mogelijkheden van mensen en het boeit mij om mensen te zien ontwikkelen. Daarom heb ik enkele jaren geleden de stap genomen om mij nog meer op het coachen te gaan richten en heb ik de Post HBO Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep gevolgd. Tevens ben ik gecertificeerd DISC- & TMA-professional."

Mijn talent als coach

"Als coach straal ik rust uit en ben ik een actieve luisteraar. Ik geef mensen de ruimte om zichzelf te laten zien, hen inzicht te laten krijgen in patronen en hen te laten ontdekken wat goed bij hen past. Ik zoek steeds naar verbanden of tegenstellingen en bedenk wat ik kan inzetten om iemand verder te helpen bij zijn ontwikkeling. Ik bied mensen structuur in hun denken. Ik hou mensen een spiegel voor en motiveer ze om stappen te maken naar verandering. Na elke sessie gaan ze met een positief gevoel, nieuwe inzichten en vol energie naar huis."

Quote

"Wie zijn dromen, waarden en talenten inzet als kompas, vindt plezier en voldoening."
Ellie Doorn

Ellie Doorn

Trainer

Bekijk profiel
Ellie (1962) heeft sinds 2018 haar eigen wandelcoachpraktijk De Groene Loper in Driebergen. Daarnaast is zij voor de masterclass 'Contextueel coachen in de natuur' betrokken bij Balansgroep, en geeft zij workshops in de natuur rond vitaliteit.

Achtergrond

"Na dertig jaar met veel plezier als maatschappelijk werkster en contextueel hulpverleenster in de jeugd- en jongvolwassenenzorg te hebben gewerkt werd het tijd voor iets anders. Nu coach ik als Register Wandelcoach hulpverleners, wandelend in het groen. Zowel het wandelen als het inzetten van de natuur heeft positieve effecten bij coachgesprekken. Daar maak ik graag gebruik van."

Mijn talent als trainer

"Als trainer ben ik enthousiast, betrokken en ervaringsgericht. Door middel van diverse werkvormen maken cursisten kennis met waardevolle informatie. Naast het delen van kennis hoop ik een inspirerende ervaring mee te geven."

Mijn talent als coach

"Coachees ervaren mij als een betrokken coach die goed op hen is afgestemd. Ik pas me letterlijk en figuurlijk aan het tempo van de coachee aan. Wandelend in de natuur worden gesprekken als ontspannen en ongedwongen ervaren en komen coachees sneller tot de kern."

Quote

"Alle werkelijke leven is ontmoeting" van Martin Buber.
Peter de Knegt

Peter de Knegt

Co-trainer

Bekijk profiel
Ik coach en begeleid mensen die een veranderbehoefte hebben in het leven, hun dromen willen najagen, op zoek zijn naar hun belangrijkste waarden in het leven. Mensen die "vrijwillig" kiezen voor een verandering, maar zeker ook wanneer zij gedwongen zijn door de omstandigheden, zoals werkloosheid, reorganisatie ziekte e.d. Mensen die wel willen veranderen, maar niet goed weten hoe en allerlei belemmerende gedachten zien en hebben.

Ik gun iedereen een plek op deze wereld om gelukkig te zijn, om lekker te werken en zijn of haar dromen na te jagen. Ik streef er naar mensen te inspireren, te stimuleren en te ondersteunen en op zoek te gaan waar zij blij van worden.

Ik doe dit als coach in mijn eigen coachpraktijk, In BEWEGING – Coaching naar verandering. Ik coach en begeleid bij o.a. loopbaan vragen, stress & burn-out klachten en allerlei andere persoonlijke ontwikkelvragen.

Persoonlijk heb ik ook met bovenstaande uitdagingen te maken gehad en beschik daardoor over een rugzak vol met levenservaring, waarmee ik anderen hoop te inspireren en van te kunnen laten meeprofiteren.

Mijn Talent als coach
Door mijn rustige uitstraling, intuïtie en empathie creëer ik is een veilige sfeer en kom snel tot de kern. Vanuit verbinding zet ik passende methodieken in om een coachee inzicht te geven in de eigen mogelijkheden om In BEWEGING te komen.
Annemieke van Lieshout

Annemieke van Lieshout

Co-trainer

Bekijk profiel
Annemieke is zij werkzaam als co-trainer en studiecoach bij de opleiding Allround Coach van Balansgroep. Sinds 2018 is Annemieke eigenaar van Samen aan Zet coaching in Lopik. Zij werkt als loopbaancoach, personal coach en re-integratie adviseur.

Achtergrond

"De sector zorg en welzijn heeft mij jaren van ervaring gebracht in het omgaan met mensen. Vanuit verschillende functies en doelgroepen heb ik mij ingezet om te ontdekken op welke plek iemand het beste tot zijn recht komt. In 2018 heb ik besloten als zelfstandige de reis voort te zetten. Aan de ene kant ben ik veel onderweg en begeleid ik langdurig zieke werknemers naar ander werk. Daarnaast heb ik een eigen coachruimte waar ik met mensen in gesprek ga die op de een of andere manier het plezier in hun werk zijn kwijtgeraakt."

Mijn talent als trainer

"Ik kwam er achter dat mijn grootste talent is dat ik snel kan doorprikken tot de kern waar het om draait. Mijn doelgerichte en persoonlijke aanpak is vaak wat anderen in mij waarderen."

Quote

"Soms heb je een zetje nodig om in beweging te komen."
Nienke Nijmeijer

Nienke Nijmeijer

Trainer

Bekijk profiel
Nienke Nijmeijer is trainer bij de Balansgroep.
Hiernaast is zij eigenaar van Het Spiegelwerk. Nienke werkt als coach bij stress en burn-out klachten en persoonlijke ontwikkeling, geeft trainingen en is trainingsacteur.

Achtergrond

"Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in wat mensen beweegt, waarom ze bepaalde keuzes maken en hoe ze zich staande houden in wat het leven hen vraagt. Ik wilde daarom ook van jongs af aan al met mensen werken, hen helpen. Daar heb ik uiteindelijk dan ook mijn vak van gemaakt door een opleiding tot maatschappelijk werker te volgen.
Ik heb jaren gewerkt in o.a. de crisisopvang en hiernaast met mensen met een beperking en hun netwerk. Prachtig werk, maar ondanks dat ging mijn vuurtje daar langzamerhand wat uit. Uiteindelijk heb ik daarom besloten mijn baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Die dingen gaan doen waar mijn innerlijke vuur weer door ging branden. En dat doet het weer volop. Ik word er blij van mensen op weg te helpen, te ondersteunen (weer) meer in hun kracht te komen, nieuwe dingen te leren en te geloven in zichzelf. Of dat nou individueel is of in een groep, door middel van coaching, training of in spel."

Mijn talenten

"Ik ben enthousiast, flexibel en leergierig. Open in contact en oprecht nieuwsgierig naar de ander. Wat beweegt diegene, waarom maakt hij of zij bepaalde keuzes? Ik kan goed afstemmen op mensen, ben analytisch en daag hen uit te zoeken naar waar het schuurt. Mensen geven aan zich snel vertrouwd te voelen bij mij, zich kwetsbaar te durven op te stellen en daardoor tot groei te komen."

Quote

"Het juiste moment? Dat is nu. Ga je mee op avontuur?"
Marieke Zwanikken

Marieke Zwanikken

Co-trainer

Bekijk profiel
Marieke is co-trainer bij de opleiding Allround coach van Balansgroep. Sinds 2020 werkt zij als Coach en HR-professional vanuit haar eigen bedrijf Zwanikken HR & Coaching.

Achtergrond

"Ruim 25 jaar ben ik werkzaam geweest binnen HR in verschillende rollen; Adviseur, Manager, Management Development Manager, Mentor en Loopbaancoach. Al jarenlang begeleid, adviseer en coach ik managers en medewerkers op het gebied van Loopbaancoaching, Opleiding en ontwikkeling, Conflicten, Disfunctioneren, Ziekteverzuim, Organisatieontwikkeling en Reorganisaties. Eerst in loondienst, sinds 2015 op projectbasis en sinds februari 2020 als zelfstandige. Toen ik een groep young professionals coachte, wilde ik mijn werkervaring, levenservaring en intuïtie verdiepen met coachmethodieken en theorieën en ben ik de opleiding tot All-round coach gaan volgen bij Balansgroep. Na het afronden van de opleiding ben ik als huiswerkcoach aan de slag gegaan en draai ik inmiddels mee als co-trainer mee. Naast alle trajecten en werkzaamheden die ik voor mijn eigen bedrijf doe op het gebied van coaching en HR, heel divers dus."

Mijn talent als co-trainer

"Ik kijk graag naar wat al goed gaat en wat nog beter wordt als je het net iets anders aanpakt of een specifieke methodiek of tool inzet. Ik hou van het coachvak, ben betrokken bij studenten en leer zelf ook elke dag."

Quote

"Als je kijkt naar wat er mist, zie je gebreken. Als je kijkt naar wat er is, zie je de talenten."
(uit het boek 'Ik ben oke, jij bent een sukkel' van Omdenken)
Frédérique Gerlacius van Swinderen

Frédérique Gerlacius van Swinderen

Co-trainer

Bekijk profiel
Frédérique Gerlacius van Swinderen (1976) is Co-Trainer bij de Balansgroep voor de opleiding Registeropleiding tot Professioneel Coach. Frédérique is eigenaar van het bedrijf Talent to Coach, een bureau voor Loopbaan- en Personal Coaching en Stress- en Burnout Counseling.

Achtergrond

"Na mijn HBO opleidingen Communicatie Creatief en Account Management heb ik 18 jaar bij de twee grootste banken van ons land gewerkt. Van een baliefunctie klom ik op tot Erkend Financieel Adviseur (EFA). Met name het menselijke aspect van die adviseursfunctie sprak mij ontzettend aan. Met een positieve mindset mensen begeleiden, (verder) helpen, daar ligt mijn hart. Ik wilde daar veel meer mee gaan doen. Toen de rol van coach werd geïntroduceerd binnen de bank was dat voor mij de aanleiding om de Registeropleiding tot Professioneel Coach te gaan volgen. Ik heb daarna de TMA Professional en de TMA Team Professional opleiding gevolgd. Ik ging weg bij de bank en richtte Talent to Coach op. Daarna heb ik de opleiding Stress- en Burnout Counseling gevolgd."

Mijn talent als coach

Tijdens mijn tijd bij de bank gaf ik regelmatig presentaties en trainde ik collega’s. Wat ik van mensen als feedback ontvang is dat ik rust uitstraal, mensen in hun kracht zet en hen vertrouwen geef. Ik werk gestructureerd en communiceer duidelijk. Ik geloof dat in de kern ieder mens zich wil ontwikkelen en wil groeien. Ik vind het mooi om daar als Co-Trainer een bijdrage aan te kunnen leveren.

Quote

"Om een druif en een talent te laten rijpen zijn zowel zonnige als regenachtige dagen nodig" - Friedrich Nietzsche
Nathaly Friemèl

Nathaly Friemèl

Co-trainer

Bekijk profiel
Nathaly is co-trainer bij de opleiding Stress- en Burn-out Coach van Balansgroep. Sinds 2019 is Nathaly eigenaar van Dive Into Life coaching. Ze werkt als inspirator in persoonlijke ontwikkeling en als Stress- en Burn-out coach en trainer. Daarnaast is zij manager Bedrijfsvoering bij een Huisartsenorganisatie.

Achtergrond

"In 2008 werd er bij mij een vorm van leukemie geconstateerd. Ik kwam in een rollercoaster terecht van onderzoeken, leren accepteren van een nieuwe situatie, een nieuwe baan, een nieuw leven.
Gaandeweg leerde ik mijn eigen kwaliteiten weer kennen en heb ik geleerd dat naar mezelf luisteren het beste was. Ik voelde me weer regisseur van mijn eigen leven. Dat gevoel wil ik graag delen met anderen. Daarom heb ik Dive Into Life coaching opgericht. Ook in mijn werk als manager Bedrijfsvoering motiveer ik medewerkers dagelijks om het beste uit zichzelf te halen, hun passie te vinden en deze in te zetten ten bate van zichzelf en anderen. Hiervan krijg ik veel energie. Alle kennis op het gebied van coaching, management, persoonlijke ontwikkeling en communicatie kan ik goed gebruiken als trainer."

Mijn talent als trainer

"Mijn werkwijze als trainer is stimulerend en prikkelend, vanuit vertrouwen, veiligheid en verbinding met respect voor jou. Men omschrijft mij als enthousiaste, bevlogen en empathische trainer, die snel tot de kern komt."

Quote

"The future depends on what you do today." - Mahatma Gandhi
Carolien van Steenselen

Carolien van Steenselen

Co-trainer

Bekijk profiel
Carolien van Steenselen heeft jarenlang gewerkt als maatschappelijk werkster en docent omgangskunde. Zelf wilt ze constant blijven groeien als persoon en geloofd dat zij anderen hiermee kan helpen.

Achtergrond

"In mijn jarenlange ervaring als maatschappelijk werkster en docent omgangskunde heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan. Telkens weer verdiep ik mij in persoonlijke ontwikkeling en verdiepende methodieken. Dit doe ik omdat ik zelf wil blijven groeien en ik geloof dat ik anderen daarmee nog verder kan helpen.
Ik ben een sensitieve coach en bovenal ben ik een trotse moeder van Tygo en Olivia. Samen met hen en mijn partner Frits woon ik in Bunnik. Ik word blij van persoonlijke ontwikkeling, sporten, Lego-pakketten bouwen, samen zijn met vrienden, lekker koken en veel tijd doorbrengen met ons gezin."
Frances de Ligt

Frances de Ligt

Backoffice medewerker

Bekijk profiel
Frances verzorgt de backoffice en is eerste aanspreekpunt voor support. Daarnaast is zij sinds 2018 eigenaar van Ligtwerk uit Harderwijk. Ze verlicht het werk van ondernemers op het gebied van boekhouding, communicatie en backoffice. Als Profit First Professional coacht ze zzp'ers om op een eenvoudige manier inzicht en grip op je geld te krijgen in de onderneming, en te werken naar een financieel gezond bedrijf.

Achtergrond

"Nadat ik noodgedwongen moest stoppen met mijn studie tot groeningenieur ben ik in de reclame gerold. 27 jaar lang alle mogelijke ondersteunende werkzaamheden uitgevoerd: mediaplanning, officemanagement, personal assistent, account assistent, boekhouder en trafficmanager. Deze veelzijdigheid beviel me zo goed dat toen ik in 2018 mijn eigen bedrijf startte ik deze veelzijdigheid heb vastgehouden."

Mijn talent als ondernemer assistent

"Omdat ik nog niet zo heel lang geleden zzp-er ben geworden kan ik mij goed verplaatsen in de diverse ondernemerstaken die plotseling op je afkomen als starter. Je kunt in je bedrijf helaas niet alleen bezig zijn met het vak waar je zoveel passie voor voelt. Er komt zoveel meer bij kijken. Ik help ondernemers daar graag bij, waarbij ik het belangrijk vind dat de klant regelmatig feedback ontvangt."

Quote

"Ondernemen is leuk, winst maakt het nog leuker."

Onze leslocatiesBalansgroep Driebergen

Balansgroep DriebergenHoofdstraat 181
3971 KL  Driebergen
Conferentiecentrum Samaya

Conferentiecentrum SamayaHollende wagenweg 20
3985 SG  Werkhoven
Regio Utrecht
Kloosterhotel ZIN

Kloosterhotel ZINBoxtelseweg 58
5261 NE  Vught
Regio Den Bosch
Planetarium Meeting Center

Planetarium Meeting CenterKromwijkdreef 11
1108 JA  Amsterdam
Vergaderboerderij Champ

Vergaderboerderij Champ'AubertBoterbloem 1
3972 SB  Driebergen
Buitenplaats de Bergse Bossen

Buitenplaats de Bergse BossenTraaij 299
3971 GM  Driebergen-Rijsenburg
Your Meeting

Your MeetingDokter van Deenweg 162
8025 BM  Zwolle
Restaurant de Eetvilla

Restaurant de EetvillaSoesterbergsestraat 122
3768 EL  Soest

Kwaliteit & keurmerken

De Balansgroep levert kwaliteit, dat is voor ons essentieel. Onze coachopleidingen behoren tot de beste, meest uitgebreide, meest praktijkgerichte en meest diepgaande opleidingen. Dit komt niet alleen door onze ruime praktijkervaring, maar ook door ons enthousiasme voor het coachvak. En doordat wij continue onze coach opleidingen vernieuwen en verbeteren. Om onze kwaliteit te waarborgen, laten we onze producten en diploma's erkennen en certificeren door brancheorganisaties in diverse vakgebieden.


Nederlandse orde van Beroepscoaches

Nederlandse orde van BeroepscoachesHoe weet je hoe goed je bent als professional? Voor veel coaches is die vraag een belangrijk punt. Meestal heb je zelf een bepaald gevoel over de kwaliteit van je werk. Evaluaties van opdrachtgevers en coachees geven ook informatie.

Meer informatie
Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland

Centrum Post Initieel Onderwijs NederlandOverkoepelende organisatie voor de regulering van opleidingen die aansluiten op wetenschappelijk/hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs en voor opleidingen in het kader van de permanente educatie.

Meer informatie
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Centraal Register Kort BeroepsonderwijsHet Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Meer informatie
European Mentoring & Coaching Council

European Mentoring & Coaching CouncilAls je jezelf coach noemt dan sluit je je aan bij de NOBCO. Als je een coach zoekt dan neem je een NOBCO coach om zeker te zijn van kwaliteit, integriteit en professionalisme.

Meer informatie
KTNO registratie en toetsingsinstituut

KTNO registratie en toetsingsinstituutStichting KTNO toetst, accrediteert en registreert scholingen in de natuurgerichte zorg op basis van marktconforme criteria. Beroepsverenigingen hebben daarbij de mogelijkheid de door ons geaccrediteerde scholingen te erkennen middels een eigen online account.

Meer informatie