Open dagen bij Balansgroep

Heb je interesse in een coachopleiding van Balansgroep? Twijfel je tussen de verschillende coachopleidingen? Wil je de sfeer proeven, meer weten over de inhoud van de opleiding en een aantal docenten ontmoeten? Kom dan naar onze Open Dag. Dit is de ideale manier om vrijblijvend kennis te maken met ons en al je vragen beantwoord te krijgen. Je kunt zo ook bepalen de opleiding jou en je wensen past.

Hoe ziet een open dag eruit?

Op de open dag vertellen we je over Balansgroep, hoe we werken en wat onze kijk op coaching is. We nemen de verschillende coachopleidingen door, de inhoud, hoe de dagen er uitzien en wat je er mee kan. Daarna vindt er een korte workshop plaats, zodat je kunt ervaren of onze stijl van werken aansluit bij jou. Na afloop is er ruimte om persoonlijk je vragen stellen.

Data Open Dagen

26 september - online van 19:00 tot 21:00 - betreft alle opleidingen
30 september - Driebergen van 13:30 tot 15:30 - betreft alle opleidingen
12 oktober - online van 20:00 tot 21:00 - opleiding Organisatiecoach
20 oktober - online van 19:00 tot 21:00 - betreft alle opleidingen

Welke coachopleiding past bij mij?

  • Coach Basics - 10 dagen
    De beste keuze als je wilt ontdekken of coachen bij je past of als je coachende gesprekken wilt leren voeren. Na afronding kan je instromen in deel 2 van de opleiding Allround coach.
  • Allround Coach - 20 dagen
    Wil je van coachen je beroep maken? Dan is deze brede algemene diepgaande coach opleiding voor jou.
  • Coach Expert - 12 dagen
    Ben je al coach en wil je je verder ontwikkelen? Kies dan voor deze opleiding.

Nederlandse orde van BeroepscoachesKTNO registratie en toetsingsinstituutEuropean Mentoring & Coaching CouncilCentraal Register Kort BeroepsonderwijsCentrum Post Initieel Onderwijs NederlandHet NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit