Schrijf je in voor een erkende coachopleiding

Ben je enthousiast geworden door een van onze erkende coach opleidingen? Op deze pagina kun jij je inschrijven. Kies de opleiding van je keuze en vul het inschrijfformulier volledig in.


Inschrijfformulier


Inschrijven Opleiding Balans Kleurentest

17 nov  Driebergen   € 1.000,-  exclusief btw


STAP-budget

Ja, ik wil gebruik maken van STAP-budget.
Inschrijving is onder voorbehoud van ontvangst STAP-subsidie.

Mijn gegevens


Mijn adres


Mijn contactgegevens


Bedrijfsgegevens


Factuuradres


Factuurgegevens


Betaling

Betaling in een keer
Betaling in drie termijnen   extra administratiekosten: € 50,- per termijn

Verwerkersovereenkomst

In het verlengde van deze overeenkomst zal een verwerkersovereenkomst worden gesloten. Dit in het kader van afname van testen en learningstone, waarbij door jou persoonsgegevens van anderen aan ons worden verstrekt. Hierover ontvang je een aparte brief met de betreffende overeenkomst.
Ja, ik breng mijn klanten op de hoogte dat persoonsgegevens aan derde partijen kunnen worden verstrekt, zoals opgenomen in de verwerkersovereenkomst. Ook vraag ik (indien nodig) toestemming aan mijn klanten voor de verwerking van persoonsgegevens.

Deelnemerslijst

Ja, ik geef toestemming voor het vermelden van voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en leergang op een deelnemerslijst. (Dit is enkel inzichtelijk voor de betreffende trainer(s) en groep met studenten die een lesmap ontvangen.)

Fotomateriaal

Ja, ik geef toestemming dat foto's gemaakt tijdens de opleiding geplaatst mogen worden op:
Sociale media
Learningstone
Promotiemateriaal (nieuwsbrieven, brochures, banners, e.d.)

Algemene voorwaarden


Datum


OndertekeningCaptcha

Balansgroep

VerzendenCentrum Post Initieel Onderwijs NederlandEuropean Mentoring & Coaching CouncilHet NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteitCentraal Register Kort BeroepsonderwijsKTNO registratie en toetsingsinstituutNederlandse orde van Beroepscoaches