Opleiding Vitaliteitscoach

Coachopleiding voor een vitale leefstijl

De opleiding en ook de losse modules zijn erkend door de KTNO

Na deze opleiding kun je mensen met chronische stress, burn-out en vermoeidheid succesvol begeleiden naar balans en vitaliteit. Je leert te inspireren, te motiveren en bewust te maken, zodat men stapje voor stapje gaat kiezen voor een vitale leefstijl, voor rust en ontspanning, voor het toepassen van stressregulering.  Het programma is opgebouwd uit 4 modules met een doorlooptijd van 1 jaar, indien gewenst ook in 2 jaar te volgen. Na het behalen van het diploma kunt je zelfstandig aan de slag als Vitaliteitscoach, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Opleiding Vitaliteitscoach

Ervaring van oud-cursist: De opleiding tot Vitaliteitscoach was voor mij inspirerend, boeiend en praktijkgericht. Vanaf het begin van de opleiding werk je met proefcliënten om het geleerde direct in de praktijk te brengen en daar zelf op te reflecteren. De bezielende leiding en input van Christine maakt deze opleiding uniek!  

Marysa Körner-Vogels

 

Geaccrediteerde opleiding

De opleiding Vitaliteitscoach van Balansgroep is KTNO geaccrediteerd. Deze KTNO accreditatie biedt jouw klanten de mogelijkheid om de factuur van het consult of de sessie te declareren bij de zorgverzekeraar. Wil je dit voor jouw klanten mogelijk maken? Dan dien je, naast de opleiding tot Life & loopbaancoach, in het bezit te zijn van een opleiding Medische – of Sociale Basiskennis. Ook lidmaatschap van de beroepsvereniging BATC is een vereiste.

In het kort

Aantal lesdagen: Module 1: 10 dagen, Module 2: 4 dagen, Module 3: eigen tempo, Module 4: 7 dagen
Doorlooptijd: 15 maanden
Accreditatie:  KTNO – Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen / BATC
Studiebelasting: 977 uur (alle modules)
Kosten: Module 1: € 2790,- Module 2: € 1175,- Module 3: € 540,- Module 4: € 1690,-
Lesmateriaal: Uitgebreide lesmap, werkbladen en testen
Start: 1 keer per jaar

knop1