1. Docenten
  2. Nanja Mol

Nanja Mol

Nanja Mol (1967) werkt aan organisatieontwikkeling sinds 1992. Ze werkt als interim manager, organisatiecoach, trainer en coach.

Achtergrond:

Al tijdens haar carrière als trainingsacteur was Nanja geïntrigeerd door cultuurkenmerken in organisaties. De ene dag werken met rechters, de volgende dag bij de groenvoorziening van een gemeente, het verschil tussen de wereld van banken en zorg-instellingen. Met open blik kijken naar wat belangrijk is in organisaties en hoe ze hun doelen realiseren. Na haar loopbaan als acteur heeft ze als coach en trainer gewerkt waarbij haar interesse voor organisatieontwikkeling steeds groter werd. Hoe kunnen we met elkaar aan “de bedoeling” van de organisatie werken waarbij we cultuur en inrichtingsvraagstukken in samenhang ontwikkelen en de mensen in de organisatie “heel” houden? Nanja bekleedt verschillende posities om op deze manier te werken. Interim managen en organisatiecoaching doet ze de laatste 10 jaren het meest frequent. De combinatie met schijven en leergangen verzorgen zijn voor haar het ideaal. Enerzijds met de voeten in de klei en anderzijds kennis overdragen en mensen ontwikkelen in dit mooie vak.

Mijn talent als trainer:

mijn talent als trainer

Mijn talent als coach:

mijn talent als coach

Mijn talent als organisatiecoach:

Met open blik en lichtheid naar mensen en organisaties in ontwikkeling kijken, gericht op het behalen van de doelstellingen. Ingewikkelde zaken verhelderen en simpel maken zonder de complexiteit te ontkennen. Mensen stimuleren in ontwikkeling.

Mijn talent als docent:

mijn talent als docent

Mijn talent als co-trainer:

mijn talent als co-trainer

Beschrijving als coach:

beschrijving als coach

Mijn binding met balansgroep:

Ik was direct enthousiast toen ik werd benaderd om de opleiding organisatiecaching voor de Balansgroep te verzorgen. Het past perfect binnen mijn doel om zowel met de voeten in de klei te staan alsook mensen te ontwikkelen die met de voeten in de (organisatie)klei willen gaan staan en daarbij de boeiende rol als organisatiecoach ambiëren.

Quote:

‘A winner is a dreamer who never gives up.’ TERUG NAAR OVERZICHT

Specialisaties:

specialisaties

Doelgroep:

doelgroep

Werkgebied:

werkgebied

Menu