Frédérique Gerlacius van Swinderen

Frédérique Gerlacius van Swinderen (1976) is Co-Trainer bij de Balansgroep voor de opleiding ‘Registeropleiding tot Professioneel Coach’. Frédérique is eigenaar van het bedrijf ‘Talent to Coach’, een bureau voor Loopbaan- en Personal Coaching en Stress- en Burnout Counseling.

Achtergrond:

Na mijn HBO opleidingen Communicatie Creatief en Account Management heb ik 18 jaar bij de twee grootste banken van ons land gewerkt. Van een baliefunctie klom ik op tot Erkend Financieel Adviseur (EFA). Met name het menselijke aspect van die adviseursfunctie sprak mij ontzettend aan. Met een positieve mindset mensen begeleiden, (verder) helpen, daar ligt mijn hart. Ik wilde daar veel meer mee gaan doen. Toen de rol van coach werd geïntroduceerd binnen de bank was dat voor mij de aanleiding om de Registeropleiding tot Professioneel Coach te gaan volgen. Ik heb daarna de TMA Professional en de TMA Team Professional opleiding gevolgd. Ik ging weg bij de bank en richtte ‘Talent to Coach op’. Daarna heb ik de opleiding Stress-en Burnout Counseling gevolgd.

Mijn talent als trainer:

mijn talent als trainer

Mijn talent als coach:

In het kader van Duurzaam Inzetbaarheid, Vitaliteit en Retentie help ik mensen om in hun kracht te komen. Dat doe ik met behulp van het inzetten van methodieken tijdens een loopbaantraject of personal coaching. Als je weet wie je bent, wat je wil en wat je kunt, kan je bewust(ere) keuzes maken. Dat is essentieel voor het geluk in je leven! Mijn manier van coachen is motiverend, resultaatgericht, eerlijk en zonder omwegen naar de kern. Ik ben empathisch, zorgvuldig, dienstverlenend en gedreven. Werk maak ik ervan om je écht te leren kennen. Ik kan goed aanvoelen waar jouw mogelijkheden liggen en je begeleiden in het benutten ervan.

Mijn talent als organisatiecoach:

mijn talent als organisatiecoach

Mijn talent als docent:

mijn talent als docent

Mijn talent als co-trainer:

Tijdens mijn tijd bij de bank gaf ik regelmatig presentaties en trainde ik collega’s. Wat ik van mensen als feedback ontvang is dat ik rust uitstraal, mensen in hun kracht zet en hen vertrouwen geef. Ik werk gestructureerd en communiceer duidelijk. Ik geloof dat in de kern ieder mens zich wil ontwikkelen en wil groeien. Ik vind het mooi om daar als Co-Trainer een bijdrage aan te kunnen leveren.

Beschrijving als coach:

beschrijving als coach

Mijn binding met balansgroep:

Tijdens mijn zoektocht naar een erkende opleiding kwam ik terecht bij de Balansgroep. In de warme, kleinschalige, vertrouwde setting heb ik mij altijd veilig gevoeld om mij kwetsbaar op te stellen. Ontzettend veel heb ik van de opleiding geleerd! Ik vind de lessen van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep van hoogstaande kwaliteit en raad de opleiding zeer aan.

Quote:

“Om een druif en een talent te laten rijpen zijn zowel zonnige als regenachtige dagen nodig” Friedrich Nietzsche

Specialisaties:

specialisaties

Doelgroep:

doelgroep

Werkgebied:

werkgebied

Menu