Vind hier jouw coach

Een overzicht van onze coaches

  Helène Amptmeijer

  Helène Amptmeijer is Professioneel Coach en eigenaar van Met Helene Coaching en Training (www.methelene.nl) uit Hoogeveen. Ben je nog in je element of wil je ontdekken hoe je weer meer plezier kunt krijgen in de dingen die je doet? Wil je ontdekken wie je bent, wat je drijft en wat voor jou belangrijk is?

  Opleiding: Registeropleiding Professioneel Coach

  Specialisaties: Life- en loopbaancoach, Natuurcoaching op het water, TMA, DISC

  Marieke Mulder

  Mijn naam is Marieke Mulder, loopbaan- en studiekeuzecoach voor jonge professionals binnen Zorg&Welzijn en de sociale sector. Vanuit mijn bedrijf Mijn Merk Naar Werk coach ik je in het ontdekken van wie je nú bent. Wat vind je belangrijk, wat doe je graag en waar ben je goed in? Je leert jouw "merk" kennen. Hiermee kun je je profileren, laten zien wie je bent, wat jou uniek maakt. Want als je dat weet, weet je ook hoe jouw ideale baan er uit moet zien! Zodat jij weer echt jezelf kunt inzetten en bewuste keuzes kunt maken. Je zult ervaren dat het je meer rust, balans én energie oplevert!

  Opleiding: Professioneel Coach, Studiekeuzecoach

  Specialisaties: Loopbaancoach, Studiekeuze, TMA talentenanalyse, Noloc-erkend

  Floor Jansen

  Ik ben Floor Jansen en heb mijn eigen coachpraktijk FLOOR coaching in Voorburg (vlakbij Den Haag). Ik heb 15 jaar gewerkt in het bedrijfsleven binnen HR. Als jurist, adviseur en projectmanager. Waardevolle bagage. Maar mijn hart ligt bij persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid jou ook graag om dichterbij jezelf te komen, waardoor je bewuster keuzes kunt maken die bij jou passen. In je leven en/of je loopbaan.

  Opleiding: Registeropleiding tot Professioneel Coach Balansgroep

  Specialisaties: Life- en loopbaancoaching

  Miranda Kaulingfreks

  Miranda Kaulingfreks is als analytisch coach werkzaam in haar praktijk ‘R.O.T.S in coaching‘ in Zwijndrecht en richt zich op persoonlijke-, loopbaan- en talentcoaching. Wie ben je? Wat drijft jou? Welke talenten laat je nog onbenut? Met een unieke meting breng ik je onbewuste drijfveren in kaart. Dit is het startpunt van een ontdekkingsreis; your inner journey. Het is mijn missie om je (weer) in je kracht te laten komen en jezelf terug te vinden.

  Opleiding: Registeropleiding Professioneel Coach

  Specialisaties: Persoonlijke ontwikkeling, Loopbaancoaching, Analytische coaching, Talentontwikkeling.

  Karin Meinders

  je eigen kracht gebruiken betekent groeien in de zin van ontwikkelen.De kracht van verandering van binnenuit gebruiken, dat is wat ik graag wil doorgeven aan mijn klanten.

  Opleiding: Registeropleiding professioneel Coach

  Specialisaties: Loopbaancoaching, Life-coaching, Vitaliteitscoaching, Stoppen met roken

  Jan de Reus

  Een storm heeft je uit het lood geslagen. De zeilen zijn gestreken. Mag ik je inspireren om weer te gaan varen? Op je eigen kompas, vol vertrouwen. Het leven vergelijk ik met een zeilreis. Als de wind krachtig is en je zeilen goed staan, is het volop genieten. Je bent ontspannen en op koers. Gaat de wind echter liggen, of kom je in een storm terecht dan kan stress ontstaan. Zodanig veel, dat hulp wenselijk is. Niet om het roer over te dragen, maar wel ter inspiratie. Hoe kom je eruit, kies je voor een andere koers zodat je weer vaart maakt? Als transitiecoach begeleid ik je bij het aangaan van veranderingen. Zowel zakelijk als privé. Tijdens het traject laat ik je situaties doorgronden en perspectief creëren. Dankzij de door mij door ontwikkelde methodiek leer je jouw -Innerlijke Ik- werkelijk kennen en je kwaliteiten beter te benutten. Met resultaat. Vol vertrouwen ben je klaar om weer te gaan varen. Op je eigen kompas.

  Opleiding: Registercoach en stress en burnout counselor

  Specialisaties: Transitiecoach voor ondernemers en profesionals

  Helga Wilpshaar

  Helga Wilpshaar heeft een eigen coachpraktijk in Veenendaal (CenTalent Coaching & Talentmanagement) en is werkzaam als Loopbaancoach. Ze is verbonden aan Balansgroep als trainer en co-trainer bij de Registeropleiding tot professioneel coach.

  Opleiding: Register Opleiding Professioneel Coach, Stress & Burnoutcoach

  Specialisaties: Loopbaancoaching, Lifecoaching, Stress/Burnout, HR, TMA, DISC

  Margot Verhagen

  Opleiding: Registeropleidingtot Professioneel coach Academie voor verdieping

  Specialisaties: Specialisatie tot meisjescoach

  Martine Hesselink

  Ik ben Martine Hesselink, het gezicht achter coachingspraktijk BalanZis. Nadat ik ruim 15 jaar werkzaam ben geweest in de zakelijke dienstverlening besloot ik mijn hart te volgen en coach te worden.

  Opleiding: Registeropleiding Professioneel Coach Balansgroep Opleiding Vitaliteitscoach Balansgroep

  Specialisaties: Loopbaan en stress/burn-out

  Wout Kleinbussink

  Opleiding: Registeropleiding tot professioneel coach

  Nathalie van Delft

  Ik coach mensen met loopbaanvragen. Vragen over een volgende loopbaanstap, zingeving in het werk, persoonlijke effectiviteit en over het vinden van een goede balans tussen werk en privé. Ik help je gemotiveerd en met plezier te blijven werken.

  Opleiding: registeropleiding Professioneel Coach Balansgroep

  Specialisaties: Loopbaanvraagstukken, talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit.

  Monique Stok

  Opleiding: Registeropleiding Professioneel Coach Balansgroep

  Specialisaties: Loopbaancoaching, vitaliteitscoaching, personal coaching, stress- en burnout coaching, wandelcoaching

  Lidia Vedder

  Tijd is mijn grootste vijand. Mijn creatieve brein zorgt voor een constante aanwas aan ideeën, die ik het liefst allemaal direct verwezenlijk. Ik vind het heerlijk om ondernemend bezig te zijn en ben nieuwsgierig naar het onbekende.

  Opleiding: Registeropleiding Professioneel Coach Balansgroep

  Specialisaties: Vitaliteitscoaching

  Leny Verhoeven

  Mijn intrinsieke belangstelling voor mensen en mijn enthousiasme en authenticiteit zorgen ervoor dat ik op een natuurlijke en motiverende wijze mensen kan begeleiden. Wil jij je (zelf)inzicht verbeteren, nieuwe stappen zetten in  jouw carrière of leven óf begeleiding bij school- en beroepskeuze?

  Opleiding: Registeropleiding Professioneel Coach Balansgroep

  Specialisaties: Lifecoaching loopbaancoaching studiekeuzevoorlichting imagocoaching

  Florentine Moonen

  Het is mijn missie om mensen op een dynamische manier in hun eigen kracht te zetten, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Met mijn energieke, intuïtieve, oplossingsgerichte en humorvolle benadering krijg ik mijn cliënten in beweging en prikkel ik hen om uit hun comfortzone te stappen, zodat ze hun doelen bereiken.

  Opleiding: Register opleiding tot Professioneel Coach

  Specialisaties: Life en Loopbaan coach

  Ciska Heuvelman

  Mijn naam is Ciska Heuvelman, studiecoach en studiekeuzecoach met meer dan 12 jaar ervaring in het begeleiden van studenten.

  Opleiding: Registeropleiding Professioneel Coach

  Specialisaties: Studiekeuzebegeleiding en studiecoaching

  Miranda Winters

  Binnen haar praktijk Mens & Waarde richt Miranda Winters zich als Loopbaancoach op werkplezier, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

  Opleiding: Life- en loopbaancoach

  Specialisaties: Loopbaancoaching, Duurzame Inzetbaarheid, Werkgeluk, Talentontwikkeling / TMA

  Erica Vos

  Ik ben Erica Vos, professioneel coach, woon en werk in Oldekerk (Groningen) en ben eigenaar van Erica Vos Coaching. Daarnaast ben ik verbonden aan Balansgroep als co-trainer en studiecoach bij de Registeropleiding tot Professioneel Coach. Ik heb de Post-HBO ‘Registeropleiding tot Life & loopbaancoach’ bij Balansgroep in Driebergen gevolgd.

  Opleiding: Registeropleiding tot Life & loopbaancoach

  Specialisaties: Loopbaan coaching, Personal coaching, Coaching bij stress en burn-out

  Karin de Jong

  Karin de Jong is werkzaam als Life & Loopbaancoach binnen haar praktijk KEE Mobiliteit & Vitaliteit.

  Opleiding: Balansgroep Professioneel Life & Loopbaancoach

  Gerda Olij

  Ik ben een enthousiaste en oplossingsgerichte coach met een positieve focus op jouw kwaliteiten en kracht. Samen onderzoeken we in welke richting jij jouw loopbaan vorm wilt geven, wat het beste bij je past en wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Zodat je in de toekomst met plezier, energie en voldoening je werk doet. Met mijn persoonlijke en praktische aanpak zet ik je aan het denken en zal ik je aanmoedigen en steunen om het stuur van je loopbaan in eigen handen te nemen.

  Opleiding: Registeropleiding tot professioneel coach

  Specialisaties: Loopbaan coaching voor IT professionals, re-integratie, personal coaching  en werk-privébalans

  Andrea Lenis

  Voel je je vermoeid, gejaagd of ben je snel geïrriteerd? Ben je overbelast of burn-out? Weet je niet wat je wilt met je loopbaan? Wil je meer werkplezier? Dan ben je bij Anicha Coaching & Training aan het goede adres. Het is mijn missie stress te verminderen en mensen een stap verder te helpen in hun loopbaan.

  Opleiding: Life- en loopbaancoach

  Specialisaties: Loopbaan, stress en burn-out coaching, loopbaancoaching, duurzame inzetbaarheid

  Rex van der Boom

  Loop je vast in je baan en ga je schoorvoetend naar je werk? Bekruipt zondag je al het gevoel van "oh nee...morgen moet ik weer"! - Het leven is te kort om slechte wijn te drinken - Direxion Coaching & Consultancy

  Opleiding: Life- & Loopbaancoach

  Specialisaties:  Loopbaan coaching

  Lieneke Arts

  Ontevreden over je leven, je werk, of op zoek naar een passende studie? Wil je graag dat er iets verandert, maar stel je dat steeds uit of loop je vast? Als keuzecoach help ik je een antwoord vinden op jouw persoonlijke coachvraag en leer je bewuste keuzes maken. Meer weten? Neem een kijkje op mijn website: www.dekeuzecoach.nl voor meer informatie. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

  Opleiding: Registeropleiding tot Life- en loopbaancoach

  Specialisaties: keuzes maken, lifecoaching, loopbaancoaching, studiekeuzecoaching, TMA Methode, workshops en trainingen

  Elke Jaarsma-Blom

  Opleiding: Registeropleiding tot Professioneel Coach

  Specialisaties: Mindfulness, Integrale Yoga, Positieve Psychologie, re-integratie, heroriëntering op de loopbaan en werk-privébalans

  Samantha Spijkers

  Samantha Spijkers is werkzaam als Life & Loopbaan coach binnen haar praktijk Spijkers Coaching in Vught.

  Opleiding: Life & Loopbaancoaching

  Specialisaties: Persoonlijke ontwikkeling en een positief zelfbeeld opbouwen

  Sandra van de Pol

  Sandra heeft een eigen coachpraktijk in Hooglanderveen (DYOS Connect Organisatieontwikkeling & Coaching) en is werkzaam als organisatiecoach. Ze is verbonden aan Balansgroep als trainer bij de Registeropleiding tot professioneel coach.

  Opleiding: Organisatiecoach, Professioneel Senior Coach

  Specialisaties: Organisatie Coaching, Team Coaching, Persoonlijke Coachingin, Loopbaancoaching

  Vivianne Snippe

  Vivianne richt zich als Loopbaancoach binnen haar praktijk Innersfere op twintigers en dertigers voor een-op-een coaching. 'Juist in deze levensfase maak je belangrijke keuzes. Wil je carrière maken, werkgerelateerd een nieuwe weg inslaan of je eigen bedrijf starten? Hoe combineer je dit met je privéleven, een goede energiebalans en het geven van invulling aan zingevingsvraagstukken die bij je spelen?'

  Opleiding: Professioneel coach

  Specialisaties:  loopbaancoaching

  Ilona Weggeman

  Opleiding: Life- en loopbaancoaching

  Specialisaties: Re-integratie en werk &  kanker

  Helga Wilpshaar

  Helga Wilpshaar heeft een eigen coachpraktijk in Veenendaal (CenTalent Coaching & Talentmanagement) en is werkzaam als Loopbaancoach. Ze is verbonden aan Balansgroep als co-trainer en studiecoach bij de Registeropleiding tot professioneel coach.

  Opleiding: Life & Loopbaancoach

  Specialisaties: Loopbaancoaching, Lifecoaching, Stress/Burnout coaching, HR, Talentmanagement (TMA) Comunnicatie-(DISC) en sollicitatietraining

  Marianne Wintermans-Hazelaar

  Binnen mijn praktijk Talent Matters in Eindhoven prikkel ik individuen en teams om na te denken en hun stem te laten horen. Met verschillende methodes en interventies zoek ik de diepgang op om tot de kern te komen. Op zoek naar nieuwe inzichten en praktische toepasbaarheid met een duurzaam resultaat.

  Specialisaties: Personal coaching, Loopbaancoaching, Teamcoaching, Workshops en trainingen.

  Margot Verduin

  Margot Verduin is werkzaam als professioneel Life & Loopbaancoach binnen haar praktijk ZonderMeer Coaching en Training in Bennekom. Zij is als trainer en studiebegeleider verbonden aan Balansgroep

  Specialisaties: Personal coaching, Teamcoaching, Autisme coaching

  Lisa van den Berg

  Lisa van den Berg is werkzaam als professioneel Life & Loopbaancoach binnen haar praktijk WaarTalent Loopbaancoaching.

  Specialisaties: Loopbaancoach voor gemeentelijke profession

  Inge Haye

  Inge is werkzaam als Life-en loopbaancoach binnen haar coachpraktijk Hof van Haye

  Specialisaties: Persoonlijke ontwikkeling, Loopbaanvraagstukken, Talentontwikkeling

  Leanne Binder

  Coachen, Schrijven, Verbinden zijn de pijlers binnen Binder Communicatie van Leanne Binder.  'Mensen met elkaar verbinden en elkaar versterken. Dat past bij mij. Vanuit een goede verbinding met mezelf, met anderen en de maatschappij. Anderen versterken met mijn kennis en talenten.'

  Specialisaties: Life- en Loopbaancoaching, re-integratie, schrijfcoaching en vertrouwenspersoon

  Jorine Kuiper

  Jorine is werkzaam als professioneel coach en therapeut binnen haar onderneming Happyhealth Academy. Zij helpt mensen met stress of stress gerelateerde klachten naar rust in hun hoofd, energie in hun lijf en balans in hun leven. Daarnaast ondersteunt zij Coaches en Therapeuten met de ontwikkeling van hun website via haar bedrijf Online met je Praktijk.

  Opleiding: Life & Loopbaancoaching, Vitaliteitscoaching

  Specialisaties: Stress-en Burn-out, Mindfulness, Life-en Vitaliteit, Relatie Therapie, Loopbaanontwikkeing, Mediation, Hulp bij angst, Gewichtsbeheersing

  Leonieke Osinga

  Ik ben werkzaam als zelfstandig coach, trainer en docent en tevens de oprichtster van de mBIT Coach Academy.

  Specialisaties: Loopbaan coaching.

Menu