Wat studenten zeggen

Babet Möller

Babet Möller
www.babetmoller.nl


De opleiding tot relatiecoach bij de Balansgroep heb ik al zeer waardevol ervaren. Er werd een mooie combinatie gelegd tussen theorie en praktijk. Doordat je gedurende de opleiding ook (proef)stellen begeleidt, kon je dat wat op de opleiding werd aangeboden direct in de praktijk toepassen en daar kreeg je dan in een volgende bijeenkomst weer feedback op. Ook konden we de theorie die we in het ochtendgedeelte van de opleiding aangeboden kregen in de middag direct met elkaar oefenen. Dat gaf vertrouwen om het ook werkelijk in de praktijk toe te gaan passen. Christine is kritisch en opbouwend in haar feedback. Ook het horen van de ervaringen van anderen heeft een grote meerwaarde. Door samen te sparren over de mogelijkheden voor volgende sessies kom je op ideeën en nieuwe inzichten.
Inmiddels heb ik een goed lopende praktijk en nog geen seconde spijt gehad van de keuze voor deze opleiding en dit mooie vak.

Nederlandse orde van BeroepscoachesCentrum Post Initieel Onderwijs NederlandKTNO registratie en toetsingsinstituutCentraal Register Kort BeroepsonderwijsEuropean Mentoring & Coaching CouncilHet NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit