Wat studenten zeggen

Mirjam Schaap

Mirjam Schaap
Loopbaanadviseur/trainer, Randstad HR Solutions


Na een goede oriëntatie om de juiste opleiding te vinden ben ik uitgekomen bij De Balansgroep. Ik zocht een opleiding die aansluit bij mijn rol als loopbaanadviseur. En een opleiding welke een echte aanvulling is op de kennis en de methodieken die ik reeds een aantal jaren gebruik. Ik zocht nieuwe inzichten, nieuwe interventies, andere methodieken en een steviger fundament voor het optimaal bedienen van mijn klanten. Dit alles heb ik gevonden binnen deze opleiding.
Een mooi en goed doordacht programma, kwalitatief goede opleidingsdagen en een hele mooie en boeiende club mensen; zo zou ik deze opleiding samen willen vatten. Ik merk dat ik mijn gereedschapskist heb mogen vullen met nieuwe tools en dat ik gewapend met deze tools in staat ben om een mooi traject neer te zetten voor mijn klant. Door deze opleiding ben ik gegroeid als mens en als loopbaanadviseur. Ik heb veel geleerd en we hebben ook veel lol gehad. Daarnaast heb ik een waardevol netwerk opgebouwd en boeiende mensen leren kennen. Ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen. Dank Christine, Bregje en Margot.

Mery-Anne Lens

Mery-Anne Lens
Teamleider expertisecentrum, Driestroom


Via de Open dag van Balansgroep ben ik bij deze opleiding terecht gekomen. Dit was een erg leuke dag, een soort miniversie van de coachopleiding en dat sprak me erg aan. De meerwaarde van Balansgroep zit in de interactie met de cursisten, de kleine groepen en de persoonlijke benadering. Ik heb heel veel materiaal meegekregen waarmee ik kan werken, maar ik heb ook veel over mezelf geleerd.
Je hebt na de afronding bagage, waarmee je aan de slag kan. Er is veel verdieping in de opleiding. Je leert niet alleen welke methodieken er zijn, maar ook hoe je ze kunt toepassen. Trainer Christine vond ik een vakvrouw, ze weet heel erg veel. In mijn werk maak ik veel gebruik van de geleerde technieken, maar ook de manier van werken met mensen heb ik meegenomen. De groep was erg leuk, een gemêleerde groep met mensen uit verschillende hoeken die met verschillende redenen aan de opleiding waren begonnen.

Nederlandse orde van BeroepscoachesEuropean Mentoring & Coaching CouncilKTNO registratie en toetsingsinstituutCentrum Post Initieel Onderwijs NederlandCentraal Register Kort Beroepsonderwijs