Petra Oldenhage
petra

Petra Oldenhage

Specialisaties:
Loopbaancoaching en Personal Coaching

Doelgroepen: 30’ers, alle mensen met een loopbaanvraag

Werkgebied: Bollenstreek en de regio’s rond Leiden, Haarlem en Den Haag

Registraties: Post HBO-, NOBCO en EQA-geregistreerd coach.

Beschrijving van de coach: Ik ben Petra Oldenhage. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens uniek is en mogelijkheden heeft gekregen om een zinvol leven te leiden, zowel in werk- als privésituaties.
Ik word gedreven door mijn missie om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar wie ze zijn, welke talenten ze hebben en hoe ze deze optimaal kunnen benutten. Graag lever ik mijn bijdrage hieraan, op een voor mij kenmerkende respectvolle en betrokken wijze.

Mijn ervaringen als coach: leidinggevende en trainer op het gebied van communicatie en gedrag, vormen de basis van mijn expertise. Dit aangevuld met persoonlijke eigenschappen als empathie, betrokkenheid, enthousiasme en optimisme maken mij een coach die ervan geniet als ze anderen zichzelf ziet ontplooien en hier graag haar steentje aan bijdraagt.

Naast mijn werk als coach, ben ik werkzaam als trainer, docent en coach binnen een grote zorgorganisatie en dus ook continu bezig met mensen individueel of in teamverband te helpen groeien en ontwikkelen.