Van student tot trainer
nieuws

Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van actuele zaken binnen Balansgroep


Van student tot trainer - 22-01-2018

Hoe het begon...
Als je je wilt bekwamen in je coachvaardigheden, kan het een hele zoektocht zijn om een goed opleidingsinstituut te vinden. Twee jaar geleden heb ik stad en land afgereisd om een passende opleider te vinden. Ik ben heel blij met mijn keuze voor de opleiding tot professioneel coach bij Balansgroep.

Unieke combinatie van theorie en praktijk
Waar Balansgroep in uitblinkt, is de stevige theoretisch basis die wordt gelegd tijdens de opleiding. Tegelijkertijd ga je in de praktijk aan de slag met cliënten die je zelf coacht, uiteraard onder begeleiding van de trainers van Balansgroep. Deze unieke combinatie van theorie en praktijk maakt de opleiding intensief maar ook erg leerzaam.
Het heeft mij heel veel gebracht op professioneel vlak en zeker ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het heeft gemaakt dat ik stappen heb gezet waarvan ik van tevoren alleen maar durfde te dromen.

Zelf aan de slag als co-trainer!
Het is voor mij een voorrecht dat ik nu als co-trainer en studiecoach studenten kan begeleiden gedurende hun opleiding. Er bestaat voor mij niks mooiers dan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling van dichtbij te volgen en hen hierin te ondersteunen en te versterken.

Wil jij ook coach worden?
Wil je zelf ook zulke stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als coach? Of zoek je een theoretisch kader om je rol te professionaliseren? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden of bezoek een van onze open dagen! De Registeropleiding tot Professioneel Coach is NOBCO, EQA en BATC erkend.

Willemien 01