Judy Willems
JudyFC-2

Judy Willems

Specialisaties: Loopbaan coaching,  Personal coaching, Outplacement.

Doelgroep: Ik werk hoofdzakelijk met hoogopgeleide professionals tussen de 30 en 55 jaar.

Werkgebied: Ik werk in de regio Noord-Brabant / deels Utrecht. De hoofdlocatie is in ’s-Hertogenbosch en ik heb nevenlocaties in Vught, Oss, Utrecht, Nieuwegein, Schijndel en St. Michielsgestel. Verder ben ik flexibel inzetbaar en is de reisafstand bespreekbaar.

Registraties: NOBCO erkend / Erkend licentiehouder van de Werkenergie analyse
.

Beschrijving van de coach: Wie ben ik? Sinds 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig coach bij CoachHuys. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als jurist en hispanist. Na jaren in het bedrijfsleven ging ik op zoek naar een werkomgeving met meer ruimte voor maatschappelijke en menselijke betrokkenheid, tijd voor bezinning, persoonlijke groei en intellectuele uitdaging. Dit vond ik bij de Rechtspraak, als HRM-professional. Hier ontdekte ik dat ik vooral goed ben in het laten ontwikkelen en groeien van mensen in hun loopbaan. Daar heb ik mij verder in ontwikkeld en zo ben ik al vrij snel ook gaan coachen vanuit mijn eigen bedrijf.

Als loopbaancoach richt ik mij vanuit persoonlijke interesse op het realiseren van werkgeluk: doe wat echt bij je past, waar je eindeloze energie van krijgt en excelleer. Met werk dat bij jouw persoonlijkheid past werk je vitaal en met plezier, ervaar je voldoening en veerkracht. Als lifecoach richt ik mij op een soortgelijk thema: levensplezier, in alle facetten van het leven en in iedere levensfase. Door te reflecteren op belangrijke thema’s in het leven en vooruit te kijken met een heldere focus vind je steeds weer de juiste balans die past bij jou en je levensfase. Zo kun je je leven positief, vitaal en met zingeving vormgeven.