Sandra van de Pol

Sandra is sinds 2008 eigenaar van DYOS Connect Mens- en organisatieontwikkeling. Zij werkt als organisatiecoach, personal coach, loopbaancoach, TMA-talentmanager en trainer. Haar doelgroep: leidinggevenden, jong professionals, volwassenen, organisaties in verandering.
Daarnaast werkt zij als trainer van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep.

Achtergrond:

Na een carrière als leidinggevende en een aantal reorganisaties bij KPN besloot ik in 2008 het roer om te gooien en nam ik vrijwillig ontslag. Een tijd van bezinning, persoonlijke groei en continue leren, diende zich aan. Ik ging als zelfstandige aan de slag en koos dat werk waarin ik mijn passie kon volgen en invulling kon geven aan mijn belangstelling in menselijke problemen en gedrag. Waarbij ik op een mensgerichte wijze mensen en organisaties kon inspireren, motiveren en activeren, ieders aanwezige potentieel tot volle wasdom te brengen. En samen met hen te werken aan hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Sinds die tijd doe ik wat bij mij past en waar ik plezier en voldoening uithaal!
Mijn ervaring en kennis heb ik opgedaan bij diverse organisaties en coachopleidingen, waaronder de Post-HBO opleiding tot Organisatiecoach en Professioneel Coach van de Balansgroep. Tevens ben ik gecertificeerd TMA Professional.

Mijn talent als trainer:

Ik ben een energieke, gedreven trainer die interesse heeft- en begaan is met haar omgeving. Ik heb het vermogen om complexe zaken terug te brengen naar de eenvoud en dit te vertalen naar voor de deelnemers begrijpelijke taal. Ik zorg voor een veilig leerklimaat en geef deelnemers hiermee de ruimte om te oefenen en zichzelf te ontwikkelen.

Mijn talent als coach:

Ik word omschreven als een verbindende inspirerende empathische coach die een stimulerende en uitdagende coach- leeromgeving met veel ontwikkelmogelijkheden creëert. Met een groot inlevingsvermogen en die het talent heeft om datgene te horen wat niet of niet duidelijk gezegd wordt. Ik zet mensen in hun kracht door ze te laten zien en ervaren, dat iedereen in staat is het beste uit zichzelf te halen als je jezelf kunt en durft te zijn.

Mijn talent als organisatiecoach:

mijn talent als organisatiecoach

Mijn talent als docent:

mijn talent als docent

Mijn talent als co-trainer:

mijn talent als co-trainer

Beschrijving als coach:

beschrijving als coach

Mijn binding met balansgroep:

Ik heb veel plezier en energie ervaren tijdens de opleiding van Organisatiecoach. Ik voelde mij direct thuis bij de professionaliteit en betrokkenheid bij het vak. Het tempo, niveau, de combinatie en afwisseling van theorie en praktijk sprak mij heel erg aan en zorgde voor een stevig en goed fundament. In de afgelopen jaren had ik inmiddels diverse varianten van coachmethodieken geleerd maar miste de ‘paraplu’, een gedegen aanpak. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om de opleiding tot Professioneel Coach te volgen. En inmiddels maak ik deel uit van een team van bevlogen en enthousiaste collega’s bij de Balansgroep.

Quote:

Laat los wat er was. Accepteer wat er is. Heb vertrouwen in wat zal zijn.

Specialisaties:

specialisaties

Doelgroep:

doelgroep

Werkgebied:

werkgebied

Menu