Chantal van der Wal

Chantal van der Wal (1977) is werkzaam als zelfstandig coach en eigenaar van Forza Coaching en Human Resources. Ze is aan de Balansgroep verbonden als co-trainer en studiecoach bij de Registeropleiding tot Professioneel Coach.

Achtergrond:

Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik mijn loopbaan gestart in de commerci├źle dienstverlening waar ik mij hoofdzakelijk heb bezig gehouden met werving en selectie van werknemers voor grote organisaties. Daarna heb ik veel mensen in verschillende sectoren begeleid in outplacement- en re-integratie trajecten. Vervolgens heb ik een overstap gemaakt naar het personeelsadvies. Op interim basis heb ik binnen verschillende organisaties meegedacht over personeelsbeleid en uitvoerende HR taken verricht. Wat mij in al mijn functies het meest heeft geboeid is het acteren van mensen binnen organisaties. Mensen gebruik laten maken van hun talenten en hen uitdagen om zich te blijven ontwikkelen en te groeien op persoonlijk en professioneel vlak is waar ik veel energie uithaal. Graag kijk ik mee hoe werknemers binnen organisaties het meest tot hun recht komen. Om dit gedegen te kunnen doen, heb ik naast mijn P&O opleiding een Post HBO opleiding Life- en loopbaan coaching gevolgd bij de Balansgroep. Tevens heb ik de opleiding Stresscounseling succesvol afgerond en ben ik gecertificeerd TMA Professional.

Mijn talent als trainer:

mijn talent als trainer

Mijn talent als coach:

Ik ben een sensitief en mensgericht persoon die makkelijk contact maakt en communicatief vaardig is. Mensen voelen zich bij mij op hun gemak waardoor ze zich open kunnen stellen. In mijn werk hanteer ik een praktische, doelgerichte en resultaatgerichte aanpak. Hierdoor ben ik in staat om samen met mensen effectief te werken aan hun gestelde doelen.

Mijn talent als organisatiecoach:

mijn talent als organisatiecoach

Mijn talent als docent:

mijn talent als docent

Mijn talent als co-trainer:

Ik vind het mooi om mee te werken aan de ontwikkeling van mensen in een omgeving waar ze zich veilig voelen en ze zich open kunnen stellen. Respect, mensen in hun waarde laten, eerlijke en opbouwende feedback zijn belangrijke waarden welke in hanteer. Daarnaast hoop ik mijn enthousiasme over te kunnen brengen op andere toekomstige coaches.

Beschrijving als coach:

beschrijving als coach

Mijn binding met balansgroep:

Bij de Balansgroep heb ik zelf mijn coachopleiding gevolgd. Er werken professionele, enthousiaste en kundige mensen welke er mede voor zorgen dat je een mooie persoonlijke ontwikkeling doormaakt. De combinatie van zowel theorie als veel praktijk sluit goed aan bij mijn leerstijl.

Quote:

Alles kan als jij het laat gebeuren.

Specialisaties:

specialisaties

Doelgroep:

doelgroep

Werkgebied:

werkgebied

Menu