Bregje coach
bregjeFC-1

Bregje Verschaeren

Specialisaties: Personal coaching, Loopbaan coaching, Outplacement.

Doelgroep: Jongeren (studiekeuze) & volwassen

Werkgebied: Twente en omgeving

Registraties: NOLOC erkend, gecertificeerd TMA & DISC professional

Beschrijving van de coach: De mens in mijn grote drijfveer. Al van jongs af aan wil ik met mensen aan de slag, ondersteunen, motiveren, activeren; van betekenis zijn. Als coach ben ik in staat het beste uit de ander naar boven te halen. Ik ben sensitief, kan goed luisteren en motiveren. Met veel plezier begeleid ik mensen in groei en ontwikkeling.

Mijn werk als coach is ontstaan uit idealisme, de wens om iedereen de mogelijkheid te geven te doen wat je echt wilt, trots te zijn op wie je bent. Soms loop je vast, weet je niet goed welke kant je op wilt of vind je het spannend de stappen te zetten om je droom te realiseren. We moeten steeds langer werken, daarom is het nog belangrijker dat je iets doet waar je blij van wordt. Ik geloof dat geluk en passie in jezelf zitten. Als je wilt kan je alles. Jij staat aan het roer. Als coach begeleid ik mensen bij loopbaanvragen, studiekeuze en persoonlijke coaching. Daarnaast doe ik regelmatig assessments, bij sollicitanten en als onderdeel van een traject (bijvoorbeeld outplacement).

Coaching is voor iedereen ontzettend belangrijk. Net als je auto heb ook jij af en toe grote onderhoudsbeurt nodig. Reflectie en zelfinzicht maken groei mogelijk, of dat nou persoonlijke groei is of ontwikkeling in je loopbaan. Een coachtraject is een investering in jezelf waar je jaren plezier van hebt.

Ik kan mensen in beweging krijgen en weet het beste uit mensen te halen. Ik ben daarin zeer resultaatgericht. Ik ben een echte motivator. Ik kan goed door pakken en ben oplossingsgericht. Ik zorg dat mensen (weer) met plezier aan het werk gaan, zichzelf leren kennen en zich (blijven) ontwikkelen. Ik geniet er van deze ontwikkeling en groei te begeleiden. Ik haal daar enorm veel energie uit.