Masterclass

Masterclass Balans Kleurentest – incompany

De Balans kleurentest is een fantastische tool voor coaching, mobiliteit, selectie, en het ontwikkelen van medewerkers. Je kunt deze test bijvoorbeeld  inzetten in jouw organisatie om snel een beeld te krijgen van de persoonlijkheden van jouw collega’s of medewerkers.

Meer informatie

Masterclass Relatiecoaching – incompany

Deze 3-daagse training relatiecoaching is een kennismaking met het werkgebied van de relatiecoach. Je leert zowel koppels als individuen te begeleiden op het gebied van intieme relaties. Je leert mensen inzicht te krijgen in zichzelf, hun behoeften en gedrag in de relatie. Verschillen tussen man en vrouw, transparante communicatie, balans tussen autonomie en verbinding, patronen en dynamiek in de relatie zijn belangrijke onderdelen van de opleiding.

Meer informatie

Masterclass Vitaliteitscoaching – incompany

Vitaal zijn, bruisen van energie is een groot goed dat ook  levensterreinen als werk en relaties sterk beïnvloedt en een grote rol speelt in het ervaren van geluk. Vitale mensen kunnen meer aan, zijn gemotiveerder en effectiever. Leer stress te reguleren, ontdek de invloed van voeding, beweging en ontspanning.

Meer informatie

Masterclass Loopbaancoaching – incompany

Deze masterclass geeft je de juiste tools in handen om de klant op gestructureerde wijze te begeleiden naar werk. De training is vooral bedoeld voor coaches die al enige ervaring hebben met loopbaanbegeleiding.

Meer informatie

Alle masterclasses van Balansgroep zijn incompany. Wil je weten welke masterclass past bij jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.