Praktische informatie

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

De opleiding richt zich op coaches, counselors, adviseurs en andere mensbegeleiders die het als hun missie zien positieve energie te laten ontstaan tussen intieme partners. Onze cursisten zijn meestal ouder dan 30 jaar, beschikken over zelfinzicht en levenservaring en hebben een stevige innerlijke balans. In een vrijblijvend intakegesprek wordt van beide kanten bekeken of deelname aan de opleiding tot relatiecoach en passende keuze is.

Kosten

Module 1 kost € 2790,- en Module 2 € 3400,-. Dit is inclusief arrangement, 3 uitgebreide lesmappen, digitale werkbladen, supervisie, intervisie, exclusief de aanschaf van de verplichte boeken.

Fiscale aftrek opleidingen

In sommige gevallen is fiscale aftrek te krijgen voor opleidingskosten mogelijk.

Meer informatie

Studiebelasting

Het aantal studiebelastingsuren is gemiddeld 420 uur.

Trainers

Christine Bekkenkamp, Lifecoach, Relatiecoach,

Open dagen

Bezoek onze open dag om kennis te maken, de sfeer te proeven en je vragen te stellen.

Locatie

De opleiding wordt gegeven in onze trainingsruimte in Driebergen, 20 min lopen vanaf station Driebergen-Zeist. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Diploma en erkenning

Je ontvangt het diploma relatiecoach van Balansgroep nadat je de deelcertificaten van module 1 en 2 behaald hebt en het praktijkgedeelte op niveau hebt afgerond.

Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen

De opleiding is in 2015 erkend door de KTNO en de BATC waardoor de klant de consulten van de coach (gedeeltelijk) vergoed kan krijgen via de aanvullende zorgverzekering. Een recente aanvullende eis van de zorgverzekeraar is dat de coach een diploma medische of psychosociale basiskennis op HBO niveau (Cpion erkend) kan overleggen.Kijk voor aanbieders en vrijstellingen op de website www.cpion.nl

Toelating en aanmelding

Interesse? Bel ons, mail ons of maak een afspraak maken voor een kosteloos kennismakingsgesprek. De afspraak hiervoor kunt je maken via ons contactformulier of je kunt bellen met 0343 -51 12 23 of 06 – 22 51 15 149.

knop1