Opleiding Relatiecoach

Voor begeleiding van mensen in relaties

De beroepsopleiding tot Relatiecoach is een praktijkgerichte opleiding voor begeleiding van mensen in relaties (zowel zakelijke als intieme relaties). Je leert mensen inzicht te krijgen in zichzelf, hun behoeften en gedrag in de relatie. Verschillen tussen man en vrouw, transparante communicatie, hechting, balans tussen autonomie en verbinding, patronen en dynamiek in de relatie, zijn belangrijke onderdelen van de opleiding.

Dit is een uitstekende vervolgopleiding voor coaches. Ben je nog geen coach? Start dan met  de opleiding Coach Basics  of volg  onze allround Opleiding tot Life & Loopbaancoach.

P1000879

“De opleiding tot Relatiecoach bij Balansgroep heeft mij balans gegeven tussen kennis en kunde op het gebied van relatiebegeleiding. De opleiding heeft mij veel gebracht en ik verwacht dat ik nu koppels daadwerkelijk kan ondersteunen”.

Jan-Karel Reesink – coach/counselor

 

Geaccrediteerde opleiding

De opleiding Relatiecoach van Balansgroep is KTNO geaccrediteerd. Deze KTNO accreditatie biedt jouw klanten de mogelijkheid om de factuur van het consult of de sessie te declareren bij de zorgverzekeraar. Wil je dit voor jouw klanten mogelijk maken? Dan dien je, naast de opleiding tot Life & loopbaancoach, in het bezit te zijn van een opleiding Medische – of Sociale Basiskennis. Ook lidmaatschap van de beroepsvereniging BATC is een vereiste. Lees meer

In het kort

Aantal lesdagen: 10 lesdagen
Doorlooptijd: 12 maanden
Accreditatie: KTNO/BATC
Studiebelasting: 300 uur
Investering: €3400,- (de opleiding Coach Basics is €2790,-)
Lesmateriaal: 3 uitgebreide lesmappen, groot pakket werkbladen
Start: een keer per jaar

knop1