Praktische informatie

Studiebelasting

Elke module bestaat uit vijf opleidingsdagen, aangevuld met individuele supervisie. Er worden na elke opleidingsdag oefenopdrachten meegegeven. Via direct contact met de trainer krijgen persoonlijke vraagstukken en ontwikkelingswensen de vereiste aandacht. Iedere module staat naast de theorie in het teken van doen, ervaren, oefenen en reflecteren op de eigen trajecten en op zichzelf als coach. Je ontvangt je een uitgebreide boekenlijst waaruit je leesopdrachten krijgt ter voorbereiding.

Locaties data en tijden

De opleiding Organisatiecoach wordt gegeven in het Jachthuis Beukenrode in Doorn.

Actuele opleidingsdata vind je op de pagina data.  De opleidingsdagen zijn buiten alle schoolvakantieperiodes ingepland. Tijdens de opleidingsdagen wordt gewerkt van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Kosten

De kosten per afzonderlijke module zijn: € 1.900,- (btw vrijgesteld),  de kosten voor de complete opleiding bedragen € 5.400,- ( btw vrijgesteld).

De genoemde kosten  zijn inclusief hand-out, luncharrangement en individuele supervisie en exclusief boeken. De trainer geeft elke deelnemer maatwerksuggesties voor aan te schaffen boeken of te lezen artikelen, afhankelijk van specifieke kennis, ervaring, leerdoel, leerstijl en persoonlijke interesse.

Fiscale aftrek opleidingen

In sommige gevallen is fiscale aftrek van kosten voor opleidingen mogelijk.

Meer informatie

Certificaten en diploma

Het volgen van alle opleidingsdagen van een module en het voltooien van alle praktijkopdrachten op kwalitatief voldoende niveau leidt tot het verkrijgen van een module-certificaat. Aan deelnemers die alle drie modules met succes hebben afgerond, wordt het diploma Organisatiecoach uitgereikt.

Accreditatie

De opleiding is geaccrediteerd door het CPION op Post-HBO niveau.

 

knop1